Banner gb

Wandel vakanties

De twee wandel avonturen die VakanShe aanbiedt in 2016 zijn compleet verschillend maar allebei avontuurlijk en actief. Wadlopen in het prachtige natuurgebied van de Waddenzee is dichtbij huis maar een heerlijk weekend weg. De wandel vakantie in de Alpujarra neemt je mee naar Andalusië in Spanje: door een prachtige groene omgeving en langs eeuwenoude dorpjes.

 

De Waddenzee is het grootste wadden en kusteilanden systeem in de wereld met een rijke variëteit aan planten en dieren. Het wad is een getijde gebied, waar het tweemaal per dag eb en vloed is. Wadlopen is een fantastische, milieuvriendelijke manier om het Wad te ontdekken. Je loopt over de bodem van de Waddenzee, wat natuurlijk alleen mogelijk is als het eb is. Klik hier voor meer informatie:

 

De datum voor deze reis is: 17 - 19 juni 2016

 

De Alpujarra is een prachtig natuurgebied in de Spaanse Sierra Nevada met vruchtbare, groene dalen en indrukwekkende, ruige bergen. De wandelvakantie in deze mooie regio is een actieve week weg, onthaasten in een wandel paradijs! Klik hier voor meer informatie:

 

De data voor deze reis zijn: 21 - 27 juni 2015

                                         20 - 26 september 2015

Dajani_110513_091